Over

Kennis, ervaring en zorg.

Marc Van Den Berghe

Sinds jaar en dag ondergedompeld in een stroom van diverse grafische opdrachten, slagvaardig en flexibel, maar steeds aandachtig voor de continue technologische vernieuwing in een heel dynamische sector.


Met een achtergrond van typografie, reprografie, photosetting, tekstcreatie en tekstverwerking, dataconversie, ... klinkt het klappen van de zweep als gekende muziek.


Geroutineerd met de opmaakpaketten QuarkXPress, Indesign en de Adobe-applicaties Illustrator, Photoshop, Acroba, Premiere Pro, ook bedreven met ArtPro+ van Esko, dé professionele oplossing voor de verpakkingssector. 


Al deze opgebouwde kennis en vaardigheden staan tot uw dienst.

In combinatie met bedrevenheid en precisie.

Freelance support DTP opmaak.

Een tijdelijk verhoogde werkdruk, afwezigheid van uw interne medewerkers, ... De deadlines blijven en de overbrugging mag geen probleem vormen. Deskundige freelance ondersteuning voor korte en langlopende interventies bij u ter plaatse.

Layout boekwerk en catalogi.

In geval van omvangrijke volumes onderscheidt de opmaak van technische catalogen zich van naslagwerken zoals kunstcatalogi met voornamelijk tekst- en beeldvolume. De inhoud vergt een aparte aanpak.

Flexibele en rigide verpakkingen.

Ontwerp en prepress van flexibele en rigide verpakkingen veronderstellen een aparte aanpak. Hier wisselen zowel het grafische denkraam als de gebruikte applicaties voor het vervaardigen van karton, IML, shrink sleeves, opercules en bio-afbreekbare materialen.

Grafisch en creatief.

Een grafisch product veronderstelt functionaliteit en de realisatie ervan een technisch inzicht en een gedegen kennis van het productieproces.

Elke ernstige opdracht verdient die professionaliteit.

Omtrent

grafische communicatie

karakt_figeac

Op doortocht in de Lot ?

Neem even tijd voor het Musée des Ecritures in Figeac, geboortestad van J.F. Champollion.

karakt_figeac

Plantin Moretus, Anwerpen.

De tijdelijke tentoonstellingen in het Museum Plantin Moretus zijn een prima reden om kennis te maken met deze boeiende plek.